lørdag 23. mai 2009

Utfordring fra Manja!

Jeg fikk denne utfordringen fra Manja for en liten stund siden. Veldig hyggelig!

"Du som blir utmanad skall (denna text får kopieras):Tipsa om ett sömnadstillbehör, t.ex. tyger, saxar, snedslå, symaskiner, knappar, trådar, pressarfötter osv.. Det kan vara något som är mycket prisvärt, bra kvalitet eller något hjälptillbehör som du tycker är väldigt bra samt varför. Man får också gärna berätta var man får tag på saken. Har du mer än en sak som du vill berätta om så går det givetvis bra.Sen kan ytterligare (om du vill) dela med dig ett tips när det gäller sömnad, ett praktiskt tips. Det behöver inte vara något avancerat (med massa bilder), bara ett litet tips.När du svarat på frågorna så skall du skicka vidare utmaningen till 4 stycken nya personer med sömnad som hobby. Du skall meddela personen att du utmanat denne samt länka till personens blogg."

Mitt tips er er bobbinsaver, som brukes til å oppbevare underspoler i. Den koster rundt en hundrelapp, og har spart meg for mange frustrasjoner med løse tråder og rot. Veldig grei oppbevaring, og lett å se hvilke farger man allerede har spolt over...

Jeg sender utfordringen videre til:

LilleL, Lykketing, Heilt spesiell og Otiibe

5 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Hohoho denne har jeg fått av mange og enda ikke fått fingen ut og raua i gir for å dele ett sytips...skulle ikke tro det var så vanskelig men jeg kommer ikke på noe..må i tenkeboksen gitt:) Takk for utfordring!

manja sa...

Ååå, den var jammen lur, en sånn må jeg nok ha :)
Jeg er så lei av trådkaoset her, hvor kjøper man den??

Annemor sa...

Heilt spesiell: Tenkte meg du kanskje hadde fått den før- spennende å se hva slags tips du ender opp med!

Manja: De har den i flere sybutikker, jeg kjøpte på sømsenteret i Oslo :)

manja sa...

Vi har jo ikke noen sybutikker og skryte av her på landet, så jeg skal huske på det neste gang jeg er i byen :)

Annemor sa...

Ja, nå begynner du jo snart å jobbe i byen igjen... Rart!